Tarieven Fine Art

Ik heb geen eigen studioruimte tot mijn beschikking. Daarom worden alle foto's gemaakt bij u thuis. Hier voelen de dieren zich ook het prettigst, en is de kans op mooie en representatieve foto's ook het grootst. Ik heb de mogelijkheid om de studio-opzet mee te nemen naar de locatie. Hieronder zijn de verschillende prijzen te vinden die ik hanteer binnen de Fine Art shoots.

Fine Art portret dier
Voor een fine art portret kun je kiezen uit enkele achtergronden en ondergronden. Er kunnen ook props toegevoegd worden aan de foto. 

Na selectie van de fotograaf krijg je een overzicht te zien van de beste, nog onbewerkte foto’s (zeer lage resolutie met watermerk). Hieruit kun je kiezen welke twee foto’s je graag bewerkt wil ontvangen.

Fine Art portret mens & dier
Het is belangrijk dat uw dier zich prettig voelt bij oppakken en/of vasthouden. De foto’s zullen meestal gemaakt worden waarbij u het dier op een bepaalde manier vast heeft (optillen, op schoot, vasthouden op tafel).  

Na selectie van de fotograaf krijg je een overzicht te zien van de beste (onbewerkte) foto’s (zeer lage resolutie met watermerk). Hieruit kun je kiezen welke twee foto’s je graag bewerkt en afgedrukt wil ontvangen. 

Mocht je met meerdere dieren en/of mensen op 1 foto willen, stuur dan een berichtje om de mogelijkheden te bespreken. Dit is afhankelijk van het aantal dieren, het gedrag van de dieren en de ruimte die u thuis heeft. Hier komt dan een meerprijs bij afhankelijk van het aantal dieren/personen.

Fine Art groepsfoto katten
Belangrijk voor deze shoot is dat de dieren niet bang aangelegd zijn. De dieren moeten enigszins op een bepaalde plek gepositioneerd worden, zodat de dieren later bij elkaar gefotoshopt kunnen worden. Je weet natuurlijk nooit van te voren hoe een dier zich precies gaat gedragen, maar je weet wel hoe jouw kat reageert op nieuwe mensen en dingen. Er worden verschillende props meegenomen. Afhankelijk van de dieren worden deze props ingezet.

 ! u moet een rechthoekige eettafel hebben van in ieder geval 150 cm lang, waar de katten makkelijk op passen. Deze zal gebruikt worden in de shoot (ik heb ondergronden en achtergronden, dus het maakt niet uit hoe de tafel er verder uit ziet) !

 

Kosten extra ingelijste afdrukken:
10x15 = €35,-
20x30 = €55,-
30x40 = €70,-

Digitale foto’s op hoge resolutie kosten bij de fine art foto’s €35,- per stuk.