Fine art is een sfeer die in de foto’s gecreëerd wordt. Door bepaalde belichting, meubels, props en bewerking wordt een mooie foto omgetoverd in een kunstwerk. 

Ik heb een studioruimte in Arnhem. Daar heb ik wat kleding, props en achtergronden die ik voor Fine Art shoots gebruik. Mocht je zelf, je kinderen of samen met je gezin op de foto willen, dan kan je ook uit de kleding kiezen die ik heb hangen. Het is wel slim ook altijd zelf iets mee te nemen. We bespreken altijd vooraf wat jouw wensen zijn en wat je zelf mee kan nemen.

Indien je niet met de dieren naar Arnhem kan komen, kunnen Fine Art dierenshoots ook bij jou thuis gedaan worden. Ik neem dan de spullen mee naar jouw huis en bouw daar de studio op. Ik kan uiteraard niet alles meenemen, dus de keuze in meubels is dan meer beperkt. Ik heb voor Fine Art wel ongeveer 3×3 meter nodig om alles op te bouwen, maar het is nog nooit gebeurd dat het niet paste. In het ergste geval moet er wat verplaatst worden.