Ik kom met mijn studio bij u thuis om uw kat(ten) te fotograferen. Ik bouw de studio meestal in de woonkamer op. Ik heb ongeveer 2m x 3m nodig, maar meer ruimte is natuurlijk altijd prettiger. Ik geef de dieren altijd even tijd om de studio de verkennen en een beetje aan mij te wennen. Wanneer een kat het spannend vindt, kost dat vaak wat meer tijd. Er zijn enkele trucjes die ik probeer wanneer een kat de studio niet in wil, maar ik ga een kat niet dwingen. Ik daag ze wel uit buiten hun ‘comfort-zone’ te komen, maar wil natuurlijk voorkomen dat een kat veel stress krijgt van de shoot. Mochten de studiofoto’s écht niet lukken, dan maak ik foto’s van het dier in zijn/haar eigen omgeving in huis, zodat er toch wat foto’s gemaakt worden. Maar ik heb veel geduld, dus meestal lukt het wel, ook bij meer terughoudende dieren. Na elke fotoshoot reinig, was en desinfecteer ik de materialen die zijn gebruikt, zodat deze weer schoon zijn voor een volgende shoot.