Outdoor dierenfotografie

 

Het is vanaf nu ook mogelijk om dierenshoots op buitenlocaties te boeken! Hoe werkt dit precies?
We hebben van te voren overleg wat de wensen zijn, en waar je graag foto’s wil laten maken. In en rond Arnhem ken ik zelf wat plekjes, maar als het lastig is voor jouw dier om ver te reizen, kan ik ook naar een locatie bij jou in de buurt komen. Er komen dan wel reiskosten bij ( €0,23 per gereden km vanaf postcode 6821). Ik ken daar de natuur natuurlijk niet, dus dan kiezen we plekken uit tijdens het lopen van een rondje. 

Ochtendzon en avondzon (voordat de zon onder gaat) zijn de beste momenten om foto’s te nemen. De shoots zullen dus vooral rond die tijden gepland worden. 
Het kan zijn dat ik af en toe een dag in op een bepaalde locatie ben, waar ik bijvoorbeeld een ochtend meerdere shoots kan inplannen. Dat scheelt weer reiskosten voor mensen die daar in de buurt wonen. Houd hiervoor mijn Facebook pagina in de gaten!
Bij vragen of speciale wensen, stuur me gerust een berichtje! Alle dieren die het gewend zijn buiten mee op pad te gaan zijn welkom! Riemen worden gewoon weggewerkt in de nabewerking, dus een dier hoeft niet los te kunnen lopen. Tuigjes zijn wat lastiger weg te werken, maar daar kunnen we van te voren over in overleg mocht je daar vragen over of wensen in hebben. 
Portfolio
Tarieven
Extra bij te boeken
~ Extra dier (+ 5 foto’s) = € 35,-
~ Extra bewerkte foto = € 7,50,-
~ Extra foto op hoge resolutie = € 20,-