Reviews

Mei 2020 – Amanda (Havanah’s Halo Cattery Devon Rex)

2 weken geleden zijn er prachtige foto’s gemaakt van onze 4 katten, een nestje van 4 kittens en onze chihuahua. We wilde ons eerste nestje devon rex kittens graag vastleggen en we hebben gelijk besloten om ook de rest van de dieren ook te laten fotograferen. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Een aantal van onze dieren waren wat schuw maar ook deze kwamen met heel veel geduld uit hun schulp. Het resultaat is nog mooier dan dat we hadden gehoopt. Dankjewel Nikki ?

Februari 2020 – Renate (Cattery Klein Engelenburg)

Nikki is bij ons geweest en heeft onze 3 volwassen Maine coons en een nestje van 4 kittens gefotografeerd.
Het resultaat is niet alleen prachtig, het is gewoon ook leuk om Nikki over de vloer te hebben. Ze is super leuk met de dieren en dat zie je in alles terug! Dankjewel!!

Januari 2020 – Jacomien 

Ondanks 6 poezen, 2 honden, een nestje en een fine art van mens en dier, heeft Nikki een supergeduld en alles prachtig kunnen vastleggen. Echt top ?

Mei 2019 – John en Ingrid (Cattery Peculiar Maine Coons)

Net de eerste groepsfoto van onze 8 weken oude kitten gezien, ge-we-ldig!!!. Kan bijna niet wachten op de rest.? Nikki is heel professioneel, en super lief voor de kittens. Toen er 1 het toch even niet zag zitten omdat hij het toch wel heel erg spannend vond, heeft ze hem met veel liefde en geduld toch weten te verleiden tot een aantal prachtige posses. Dank je wel! Toevoeging: Met de snelheid van het licht ook de andere foto’s in mijn inbox. En wat zijn ze mooi!!! Zo knap om ons wiebelige viertal zo haarscherp vast te leggen. Ik kan Nikki alleen maar aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt

April 2019 – Chayenne

Nikki is in november voor het eerst bij mij geweest. Ze zou eigenlijk pas komen als mijn nieuwe aanwinst er zou zijn. Echter, mijn oude kat kreeg een slechte periode waardoor ik niet wist of hij er die shoot nog zou zijn. Zo fijn als Nikki is, stelde ze voor om zo snel mogelijk een gaatje in haar agenda op te vullen voor Noppes. Tijdens deze shoot schoot één van mijn maine coons direct onder het bed. Hij vond Nikki doodeng met al haar spullen. In januari kwam ze weer en ja ook Jack, de bange, was toch aan de beurt. Nikki heeft met al haar geduld Jack langzaam onder het bed uit gekregen en over gehaald om naar de studio te komen. Even een zetje gegeven om op de tafel te komen en Jack zat en begon het op gegeven moment zelfs leuk te vinden! In april kwam Nikki weer. Dit keer eigenlijk alleen voor de twee jongste. Echter, na een tijdje van een afstand te hebben gekeken, herkende Jack haar en kwam zelfs uit zichzelf even in de studio zitten! Ondanks dat de katten haar het niet altijd makkelijk maken, weet Nikki ze met veel geduld toch prachtig vast te leggen. Als ze merkt dat de katten er klaar mee zijn, dan laat ze ze weer gaan en doet ze toch haar best om de beste foto’s aan te leveren. Een super fijne fotografe om mee samen te werken!

April 2019 – Tessa

Nikki gaat superlief met alle beestjes om. Ze weet ze echt te verleiden om op de foto te gaan. Ons katertje was wat verlegen, maar in de enkele seconden dat ie toch in de studio zat is het Nikki toch gelukt om hem prachtig vast te leggen. Waardevolle en prachtige foto’s. En nu gaan we een mooi plekje bedenken om die eyecatchers tentoon te stellen!

Maart 2019 – Maaike

Wij hebben onze twee Noorse boskatten door Nikki op de foto laten zetten. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Naast dat Nikki heel rustig en geduldig is, zie je echt haar liefde voor katten. Ze probeert ze op hun allermooist op de foto te krijgen. Maar het blijven beesten en die van ons wilden maar niet samen op de foto. Omdat het onze grote wens was ze samen op de foto te hebben heeft Nikki een prachtfoto gemaakt door Photoshop te gebruiken. Toen we na levering van de foto’s nog opzoek waren naar iets specifieks is Nikki nog gaan zoeken in haar selectie. Met andere woorden ze doet er alles aan om aan jouw wensen tegemoet te komen. Super blij zijn we met de foto’s & Nikki. Foto’s zijn van super kwaliteit. Heb ze laten afdrukken bij de Hema.

Januari 2019 – Ramona (Cattery Mimos Mansion)

Nikki leerde ik kennen omdat ze bij mij in de cattery een kitten adopteerde. Hier kwam ze al met haar camera en zag ik de potentie al in haar. Het was dan ook niet gek dat ze mij vertelde Katten fotograaf te worden. Vanaf dat moment heeft ze elk nestje bij mij op de foto gezet. Nikki heeft zeer veel geduld met katten. Ook de katten waarvan wij het allang hadden opgegeven gaat Nikki geduldig door en met de meest verrassende en prachtige resultaten! Kiezen kan ik niet, elke foto is zo gaaf! Ze zet de katten op de foto zoals ze zijn. Nikki is goed in wat ze doet en daarom mijn vast katten fotograaf!

November 2018 – Antoinette (Cattery Ansilin)

Ik kwam Nikki tegen op een kattenshow waaraan ik deelnam. Omdat haar foto’s me zeer aanspraken heb ik een afspraak gemaakt om mijn 4 Britse lang- en kortharen op de foto te laten zetten. Ze wilde niet allemaal even gemakkelijk op de foto, maar met wat geduld is het toch allemaal geluk. Ik ben heel blij met het resultaat en heb veel leuke reacties gehad.

September 2018 – Anouk

Wat een super ervaring! Onze katten waren meteen op hun gemak en waren wild van de speeltjes die Nikki mee had (wat het voor haar wel weer wat moeilijker maakte). Erg fijn dat de katten gewoon rond mochten snuffelen tussen haar spullen. De foto’s zijn fantastisch en het is leuk om ze zo af en toe langs te zien komen op verschillende social media.

Mei 2018 – Kelly & Leon

Wat een fijne ervaring hebben wij gehad met IJsendoorn Photography! Nikki is heel geduldig en lief geweest voor onze twee Maine Coon katten. Onze rode kater was erg nerveus en vond alles spannend, Nikki heeft nooit opgegeven en heeft hem met veel geduld heel mooi op de foto gekregen. Helemaal super! We zijn super blij met het resultaat en zouden haar zeker aanbevelen!

Mei 2018 – RCM kitten show (Monique)

Een echte review word het denk ik niet, maar wilde je toch even het volgende laten weten. Vond het altijd leuk dat je op diverse shows veelal zomaar prachtige foto’s maakte. Velen die met hun lieveling op show waren zagen iets later een foto van hun eigen schat langskomen op FB. En ineens glim je van trots. Zo ook de dag dat er een foto langskwam van onze Black Smoke kater. We noemden hem Wolf. Ik schrijf noemden want helaas mocht hij niet oud worden en hebben zeer recent met gigantisch veel verdriet afscheid van hem moeten nemen. Zo plots en nog maar twee en een half jaar oud komt zo ongelofelijk hard aan het is gewoon moeilijk te omschrijven. Maar oef wat was hij onze kanjer!, lieverd en onze trots. Ik ben daarom blij met alle foto’s van hem en zo ook op de prachtige foto door jou gemaakt,op RCM kittenshow 29 mei 2018. Ik kijk naar de foto en hij is even dicht bij me. Wat foto kan doen met je, heel speciaal. Mijn dank Nikki.