Brigitte – 2022

Ik was al een tijdje verliefd op haar fine art kunstwerken en was vastbesloten om onze toen nog 6 Maine Coons door haar vast te laten leggen, maar de jongste moest nog even iets groter groeien.

Toen hadden wij afgelopen augustus 9 kittens en hadden we een datum geprikt voor de kittenshoot. De keuze gemaakt voor fine art en wowww kunst met hoofdletter K.

Nu staat de fine art shoot met inmiddels 7 al in de planning. Voor mij is zij de aangewezen persoon die met haar fine art kunst tot leven laat komen.

Daarnaast is Nikki een geweldige dame die weet wat ze doet en zich door geen kat voor 1 gat laat vangen. Ze is bedreven en werkt duidelijk vanuit haar passie, dat voel en zie je!

Nikki – 2022

16 Oktober is IJsendoorn Photography langs geweest om Teddy, Joy, Harry en Romy op de foto te zetten. Echt een enorme aanrader. Van te voren moet je een keuze maken welke achtergrond je wilt, de keuze is reuze dus voor ieder wat wils! Toen ze arriveerde heb ik helemaal niets hoeven doen, ze zet de studio in mum van tijd op. Trekt zelf de aandacht en poseert ze zelf, dit allemaal tijdens het maken van de foto’s. Verder komt er geen dwang aan te pas, bij alle katten kijkt ze welke techniek voor de betreffende kat werkt. Voor Teddy en Joy was dit een speeltje, voor Harry voer (verassing 🐷😂) en voor Romy een kleedje en een valeriaan zakje.

Ook desinfecteert ze tussen shoot door al haar attributen aangezien ze aan huis komt en ook bij meerdere cattery’s. Al met al een super ervaring met prachtige resultaten!

Rob & Ria – 2022

Vlak voor de kerst vorig jaar is Nikki bij ons geweest om al onze 11 katten op de foto te zetten en dat was echt een feestje! Ze is zeer geduldig en kan katten echt op hun gemak stellen, zelfs de moeilijkste kat krijgt ze mooi op de foto! Onze Leia had er echt geen zin in, maar uiteindelijk is het toch gelukt! Echt een aanrader als je onvergetelijke foto’s van je kat(ten) wilt hebben! Onze complimenten voor je geduld en vakmanschap!

Saskia – 2022

Nikki woont best ver weg maar nam de moeite om met haar mobiele studio onze kant op te komen , ze is echt goed met katten,naar ons luisteren ze niet, maar zij kreeg ze best snel allemaal mooi op de foto! het was super leuk en gezellig en we zijn nog steeds superblij met eindresultaten! zeker een aanrader om mooie foto van je huisdier(en) te hebben.

Karlijn – 2022

Nikki is bij ons thuis gekomen om onze Maine Coons op de foto te zetten.

Wij kozen voor Fine Art. Super leuk om dit achter de schermen mee te mogen maken. Nikki weet de katten echt te enthousiasmeren voor een foto en geeft niet op voordat zij iets moois heeft geschoten! Echt top!

De foto’s zijn super mooi geworden, erg blij mee. Nikki is goed bereikbaar en altijd bereid om je advies te geven.

Mimos Mansion, Ramona – 2019, 2020, 2021, 2022

Nikki leerde ik kennen omdat ze bij mij in de cattery een kitten adopteerde. Hier kwam ze al met haar camera en zag ik de potentie al in haar. Het was dan ook niet gek dat ze mij vertelde Katten fotograaf te worden.

Vanaf dat moment heeft ze elk nestje bij mij op de foto gezet. Nikki heeft zeer veel geduld met katten. Ook de katten waarvan wij het allang hadden opgegeven gaat Nikki geduldig door en met de meest verrassende en prachtige resultaten! Kiezen kan ik niet, elke foto is zo gaaf! Ze zet de katten op de foto zoals ze zijn. Nikki is goed in wat ze doet en daarom mijn vast katten fotograaf!

Lotte – 2021

Nikki is heel erg geduldig en lief voor je dieren. Zelfs onze bangste poes wist ze voor zich te winnen!

ook erg tevreden over de kwaliteit van de foto’s!

Cattery D-tails – 2021

Nikki heeft prachtige foto’s gemaakt van al onze katten in de cattery. Ze neemt veel tijd voor de katten zodat ze zich op hun gemak voelen en daarnaast dwingt ze geen 1 kat om op de foto te gaan… ze neemt gewoon stiekem een foto als ze even komen kijken in de studio, en dan staan ze er nog mooi op ook. Echt heel knap! Aanrader! 😘

Renate – 2020, 2021, 2022

Nikki is bij ons geweest en heeft onze 3 volwassen Mainecoons en een nestje van 4 kittens gefotografeerd.

Het resultaat is niet alleen prachtig, het is gewoon ook leuk om Nikki over de vloer te hebben. Ze is super leuk met de dieren en dat zie je in alles terug! Dankjewel!!

Irmi – 2020, 2021, 2022

Een fotoshoot net gedaan met 7 kittens😻

GEWELDIGE foto’s. Ik kan Nikki zeker aanbevelen, ze heeft liefde voor de kat EN geduld, waardoor ze meest gave foto,s krijgt 👍👍

Amanda – 2020, 2021

2 weken geleden zijn er prachtige foto’s gemaakt van onze 4 katten, een nestje van 4 kittens en onze chihuahua. We wilde ons eerste nestje devon rex kittens graag vastleggen en we hebben gelijk besloten om ook de rest van de dieren ook te laten fotograferen. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Een aantal van onze dieren waren wat schuw maar ook deze kwamen met heel veel geduld uit hun schulp. Het resultaat is nog mooier dan dat we hadden gehoopt. Dankjewel Nikki 🧡

Mirjam – 2020

Nikki is een top fotografe die op bijna miraculeuze wijze de mooiste beelden van de katten maakt. Onze 3 maine coons vonden het ook nog eens heel gezellig toen Nikki bij ons thuis foto’s kwam maken. Kortom een aanrader als je prachtige foto’s van je katten wil

Danielle – 2020

Niets dan lof voor Nikki! Ze heeft onze drie katten heel mooi gefotografeerd!

Best een lastige opdracht leek mij van te voren, maar je kan zien dat ze veel ervaring heeft, heel veel geduld en veel liefde heeft voor de dieren. Je merkt dat ze veel plezier beleeft aan het maken van de foto’s.

Ben super blij met de foto’s die een mooi plekje gaan krijgen aan de wand. Ik zou Nikki aan iedereen aanbevelen!

Chayenne – 2019, 2020

Nikki is in november voor het eerst bij mij geweest. Ze zou eigenlijk pas komen als mijn nieuwe aanwinst er zou zijn. Echter, mijn oude kat kreeg een slechte periode waardoor ik niet wist of hij er die shoot nog zou zijn. Zo fijn als Nikki is, stelde ze voor om zo snel mogelijk een gaatje in haar agenda op te vullen voor Noppes. Tijdens deze shoot schoot één van mijn maine coons direct onder het bed. Hij vond Nikki doodeng met al haar spullen. In januari kwam ze weer en ja ook Jack, de bange, was toch aan de beurt. Nikki heeft met al haar geduld Jack langzaam onder het bed uit gekregen en over gehaald om naar de studio te komen. Even een zetje gegeven om op de tafel te komen en Jack zat en begon het op gegeven moment zelfs leuk te vinden! In april kwam Nikki weer. Dit keer eigenlijk alleen voor de twee jongste. Echter, na een tijdje van een afstand te hebben gekeken, herkende Jack haar en kwam zelfs uit zichzelf even in de studio zitten! Ondanks dat de katten haar het niet altijd makkelijk maken, weet Nikki ze met veel geduld toch prachtig vast te leggen. Als ze merkt dat de katten er klaar mee zijn, dan laat ze ze weer gaan en doet ze toch haar best om de beste foto’s aan te leveren. Een super fijne fotografe om mee samen te werken!

Ingrid – 2019

Met de eerste groepsfoto van onze 8 weken oude kitten gezien, ge-we-ldig!!!. Kan bijna niet wachten op de rest.😍 Nikki is heel professioneel, en super lief voor de kittens. Toen er 1 het toch even niet zag zitten omdat hij het toch wel heel erg spannend vond, heeft ze hem met veel liefde en geduld toch weten te verleiden tot een aantal prachtige poses. Dank je wel!

Anouk – 2018

Wat een super ervaring! Onze katten waren meteen op hun gemak en waren wild van de speeltjes die Nikki mee had (wat het voor haar wel weer wat moeilijker maakte). Erg fijn dat de katten gewoon rond mochten snuffelen tussen haar spullen. De foto’s zijn fantastisch en het is leuk om ze zo af en toe langs te zien komen op verschillende social media.