Welkom en leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik ben Nikki IJsendoorn, 34 jaar en woon in Arnhem met mijn vriend en vijf schatten van poezenbeesten. In het dagelijks leven vul ik het beroep van docent (media, vormgeving en ict), iets wat ik erg leuk vind. Maar er is nog iets wat ik heel erg leuk vind: Fotografie. Toen ik 17 was kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera, die ik zo vaak ik kon meesjouwde naar vakanties, dierentuinen en festivals. Fotografie is altijd een grote hobby gebleven. Daarnaast heb ik een passie voor katten. Toen ik 18 werd ging mijn moeder (eindelijk) akkoord met een kat en kregen we Ramses. Tijdens mijn studententijd en daarna had ik helaas de ruimte en tijd niet voor katten, maar sinds ik met mijn vriend een ‘kat-vriendelijk’ huis heb, zijn er vijf huisgenootjes bijgekomen. Ik vind katten geweldige dieren, allemaal een eigen karakter en zo heerlijk eigenwijs en ondeugend. Vanaf het moment dat we onze eerste harige huisgenoot adopteerde, werd de camera weer steeds vaker uit de kast gehaald. Toen onze derde dame Leia (maine coon) erbij kwam besloot ik dat ik deze hobby verder wilde uitbreiden. Ik zou het geweldig vinden om meer katten te ontmoeten en hen in beeld te brengen, want bijzondere karakters zijn het allemaal!
In de loop van mijn fotografie bedrijfje leerde ik meer en ben ik ook meer gaan uitbreiden. Fine Art fotografie heeft ook mijn hart gestolen. Die stijl vind ik zo gaaf! Vooral met dieren in de hoofdrol, maar ik vind het ook super nu mensen een rol te kunnen bieden in mijn fotografie. Daarnaast ben ik een stijl gaan ontwikkelen voor dierenfotografie op locatie, om te zien wat de natuur me kan brengen aan inspiratie 🙂