Kattenmanieren #1 – 2020
Onze Chibi op de cover van Kattenmanieren!

Kattenmanieren #6 – 2019
Een van mijn foto’s op de cover van Kattenmanieren!

Kattenmanieren #5 – 2019
Een van mijn foto’s op de cover van Kattenmanieren!

Kattenmanieren #4 – 2019
Al eerder stond er een foto van mij in het tijdschrift Kattenmanieren. Maar dit keer was ik helemaal trots! Er werd mij gevraagd of ik een interview wilde geven voor de rubriek ‘kat & kunst’! Daar kan je natuurlijk alleen maar JA op zeggen!

Algemeen dagblad september 2019
Een journalist van het Algemeen Dagblad benaderde mij met de vraag of ik mee wilde werken aan een artikel. In dit artikel zouden verschillende fotografen tips geven hoe je je huisdier het best op de foto kan zetten. In haar zoektocht naar een kattenfotograaf kwam ze bij mij terecht. Hoe tof is dat!

 
Voor de poes magazine #11 – juli 2019
Helaas het laatste nummer van Voor de Poes magazine. Wel een stukje wat ik heb geschreven over mij als kattenfotograaf, met grote foto erbij! Daarnaast zijn er nog vier andere foto’s van mij gebruikt in het tijdschrift.

 
Kattenmanieren 2 – maart/april 2019
In dit nummer staat een foto van mijn eigen Leia op de cover! Ze zit in een kattenrugzak, het nummer ging namelijk over ‘op pad met je kat’. Ook staat er nog een stukje van mij in, waar ik vertel over die rugzak, met nog een foto van Leia erbij. Als laatst nog een pagina-vullende foto van een Savannah die ik heb gemaakt. Zo gaaf weer!
Voor de poes Magazine #9 – januari 2019
In dit nummer van het tijdschrift ‘Voor de Poes Magazine’, staat een van mijn foto’s op de cover van het tijdschrift! Ook in het tijdschrift zelf zijn nog twee foto’s van mij geplaatst.