Over mij

 
Welkom en leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik ben Nikki IJsendoorn, 31 jaar en woon in Arnhem met mijn vriend en vijf schatten van poezenbeesten. In het dagelijks leven vul ik het beroep van logopedist, iets wat ik erg leuk vind. Maar er is nog iets wat ik heel erg leuk vind: Fotografie. Toen ik 17 was kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera, die ik zo vaak ik kon meesjouwde naar vakanties, dierentuinen en festivals. Fotografie is altijd een grote hobby gebleven. Daarnaast heb ik een passie voor katten. Toen ik 18 werd ging mijn moeder (eindelijk) akkoord met een kat en kregen we Ramses. Tijdens mijn studententijd en daarna had ik helaas de ruimte en tijd niet voor katten, maar sinds ik met mijn vriend een ‘kat-vriendelijk’ huis heb, zijn er vijf huisgenootjes bijgekomen. Ik vind katten geweldige dieren, allemaal een eigen karakter en zo heerlijk eigenwijs en ondeugend. Vanaf het moment dat we onze eerste harige huisgenoot adopteerde, werd de camera weer steeds vaker uit de kast gehaald. Toen onze derde dame Leia (maine coon) erbij kwam besloot ik dat ik deze hobby verder wilde uitbreiden. Ik zou het geweldig vinden om meer katten te ontmoeten en hen in beeld te brengen. Ik vind het tof om te proberen het karakter van de kat op de foto te kunnen weergeven, en dan ook nog een mooi plaatje te hebben. Prachtige dieren zijn het allemaal! Dus mocht je mooie beelden van jouw huisgenootje(s) willen hebben, stuur me gerust een berichtje en kijk voor meer informatie op de rest van mijn website. Wie weet tot snel!
Om mijzelf te (blijven) verbeteren heb ik tot nu toe verschillende workshops en cursussen gevolgd:
2018:  Dierenfotografie I (Aeres training centre), dierenfotografie II (Aeres training centre), Kattenfotografie workshop (Mijn Stijl fotografie),  Studiofotografie bij dieren (Mijn Stijl fotografie).
2019: Kattentraining (Mijn Stijl fotografie), Fine art portetten workshop (Rocyka fotografie), Foodfotografie workshop (W3ndelicious), Outdoor zwangerschapsfotografie workshop (Kim Laureen), Fine art portretten uitgebreide cursus (Rocyka fotografie). 
Binnen deze cursussen heb ik ook nieuwe dingen geleerd waar ik nu meer mee doe zoals Fine Art fotografie, foodfotografie en productfotografie.