Fine Art Fotografie

Wat is Fine Art

Fine art is een sfeer die in de foto’s gecreëerd wordt. Door bepaalde belichting, meubels, props en bewerking wordt een mooie foto omgetoverd in een kunstwerk. Deze foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig fine art papier, wat de foto’s complimenteert en meewerkt aan de schilderachtige uitstraling. Om deze reden bied ik enkel pakketten aan waarbij u een afdruk ontvangt.

Pakketten

Er zijn verschillende pakketten die ik binnen Fine Art aanbied:
1. Fine Art Portret (mens of dier): Wil je een mooi portret van jou of jouw dier in de Fine Art stijl? Vrolijk, statig of zakelijk, het kan allemaal!

2. Fine Art Portret van mens & dier: Wil jij graag een mooie foto van jou samen met jouw huisdier? Dan is dit pakket voor jou!
3. Fine Art Groepsfoto (van meerdere dieren): Je huisdieren samen op de foto, roep jij al meteen ‘dat lukt nooit!’? Ik kan met behulp van props en Photoshop een prachtig plaatje maken van al jouw dieren!

5. Fine Art Familie: Een mooi familieportret is zo veel waard! Waarom maak je het niet extra speciaal en laat je jouw familie in deze prachtige stijl vereeuwigen? Een mooie herinnering voor altijd!

Voorbeeld: coming soon

6. Fine Art Creatief: Altijd al eens met een leeuw op de foto gewild? Of omringd door vlinders of vogels? Dat kan! Binnen het creatieve pakket ga ik jouw foto omtoveren tot een fantasie plaatje! 

In het portfolio en bij tarieven is hier meer informatie over te vinden.

 

Props, Kleding & Achtergronden

Ik heb voor een Fine Art shoot verschillende props, kleding en achtergronden (en mogelijkheden tot het bewerken van achtergronden in photoshop). Voor een shoot bespreken we wat jouw wensen zijn. Je kan aangeven welke foto’s uit het portfolio jou het meest aanspreken, en aan de hand daarvan bekijk ik wat best aansluiten bij de wensen. Als je voorkeur hebt voor bepaalde kleding, achtergrond, meubels of props, kun je dat uiteraard aangeven.
Ik heb een studioruimte in Arnhem, waar je naartoe kan komen. Daar heb ik ook alle kleding, props en achtergronden. Mocht je niet naar Arnhem kunnen komen (vanwege dieren die niet kunnen reizen), dan kan ik ook aan huis komen voor een Fine Art shoot! Dan wordt er wel duidelijker besproken wat de wensen zijn, omdat ik natuurlijk niet alles mee kan nemen. Er is dan beperktere keuze in meubels vanwege ruimte in de auto.