Kattenfotografie

Werkwijze Kattenfotografie
Ik heb een eigen studioruimte in Arnhem. Dit is voor de meeste katten alleen niet haalbaar. Alleen kittens of katten die gewend zijn mee op pad te gaan, kunnen mee naar de studio. Voor alle andere katten kom ik met mijn studio bij u thuis om uw kat(ten) te fotograferen. Ik bouw de studio meestal in de woonkamer op. Ik heb ongeveer 2m x 3m nodig, maar meer ruimte is natuurlijk altijd prettiger. 
Ik geef de dieren altijd even tijd om de studio de verkennen en een beetje aan mij te wennen. Wanneer een kat het spannend vindt, kost dat vaak wat meer tijd. Er zijn enkele trucjes die ik probeer wanneer een kat de studio niet in wil, maar ik ga een kat niet dwingen. Ik daag ze wel uit buiten hun ‘comfort-zone’ te komen, maar wil natuurlijk voorkomen dat een kat veel stress krijgt van de shoot. Mochten de studiofoto’s écht niet lukken, dan maak ik foto’s van het dier in zijn/haar eigen omgeving in huis, zodat er toch wat foto’s gemaakt worden. Maar ik heb veel geduld, dus meestal lukt het wel, ook bij meer terughoudende dieren.  Na elke fotoshoot reinig, was en desinfecteer ik de materialen die zijn gebruikt, zodat deze weer schoon zijn voor een volgende shoot.
Achtergronden
Ik heb verschillende achtergronden waar je uit kan kiezen. Die kun je onderaan de pagina vinden in het portfolio. Bij boeking geef je aan welke achtergrond je graag wil, dan neem ik die mee. Weet je niet wat mooi zal staan bij je kat(ten)? Vraag me gerust om advies! Een 2e achtergrond kan bijgeboekt worden tegen betaling. 
Props
Ook heb ik verschillende soorten props waar je iets uit kan kiezen mocht je dat leuk vinden.  Hieronder zie je de verschillende props. Van de takken, kistjes, laatjes, schalen en bloemen heb ik er meerdere. Afhankelijk van de grootte van de kat (of hoeveelheid kittens), maak ik een keuze in welke grootte ik mee neem. 
Tarieven

Extra bij te boeken

~ Extra kat: + € 20,- 
~ 5 extra foto’s LR met logo (indien mogelijk): € 25,- 
~ Extra achtergrond: € 15,- per kat
~ Foto HR zonder logo: € 12,50
Portfolio
Mijn portfolio is ingedeeld per achtergrond. Spreekt een achtergrond u aan? klik er dan op en kijk welke prachtige poezenbeesten ik nog meer op die achtergrond heb gefotografeerd! Verder heb ik nog een apart kopje gemaakt voor de kitten groepsfoto’s, want wat is nou leuker dan kittens kijken?