Algemeen
Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten die IJsendoorn Photography levert.
Bij het inhuren van IJsendoorn Photogrqaphy gaat u stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.
Betaling
Reiskosten dienen na ontvangst van de factuur binnen 5 werkdagen, altijd voorafgaand aan de afspraak, overgemaakt te zijn.
Indien een afspraak binnen 14 dagen nog wordt afgezegd door de klant, zullen de reiskosten niet meer worden teruggeboekt.
Het resterende bedrag dient na de fotosessie overgemaakt te worden. Pas wanneer de betaling is voltooid zullen de foto’s verstuurd worden naar de klant.
Eindproducten
Na elke opdracht maakt de fotograaf een selectie. Deze wordt naar eigen inzicht gemaakt. Hierin wordt de stijl, smaak en visie van de fotograaf meegenomen.
U krijgt de geselecteerde foto’s op lage resolutie met logo via de mail (met een Wetransfer downloadlink) toegestuurd. Hieruit kunt u het afgesproken aantal foto’s uitzoeken die u op hoge resolutie wil zonder logo. Ook deze foto’s zullen via Wetranfer naar uw mailadres verstuurd worden.
Indien een kat vanwege zijn/haar karakter moeilijk te fotograferen is, kan dit invloed hebben op de kwaliteit en kwantiteit van de foto’s. De fotograaf zal altijd haar best doen zo veel mogelijk goede foto’s te maken en te zorgen dat de kat zich zo prettig mogelijk voelt, maar is niet aansprakelijk als dit vanwege het karakter of gedrag van de kat niet of moeilijk lukt. Indien de studio niet haalbaar is worden er foto's van de kat in huis gemaakt om toch een product te kunnen leveren.
De levertijd van de foto’s zal maximaal 4 weken zijn, behalve als de fotograaf anders heeft aangegeven (dit kan door omstandigheden gebeuren, zoals bijvoorbeeld bij vakantie).
Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid
IJsendoorn Photography is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit/kleur van de foto’s wanneer afgedrukt door een externe partij.
U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf, uw huisdier(en) en uw eigendommen.
Auteursrecht
Auteursrechten blijven in het bezit van IJsendoorn Photography.
Foto’s mogen enkel bewerkt worden door IJsendoorn Photography. Indien een fotoafdruk, gemaakt door uzelf, de kleur of helderheid aantast, kunt u de fotograaf vragen de foto aan te passen voor de afdruk. De fotograaf is niet verplicht dit te doen.
U gaat bij boeking van een fotosessie automatisch akkoord met het plaatsen van de foto’s op social media en de site van IJsendoorn Photography.
U mag enkel de foto’s met logo delen op eigen social media, waarbij het logo duidelijk zichtbaar moet zijn.
U mag de foto’s niet gebruiken voor publicaties of andere doeleinden 
(commercieel of niet commercieel). Indien u dit graag wil, dient u contact op te nemen met IJsendoorn Photography om hier duidelijke afspraken en tarieven voor te stellen.
Wettelijk gezien mag IJsendoorn Photography de foto’s van dieren vrij gebruiken voor publicaties of andere doeleinden en heeft hier geen toestemming voor nodig van de klant. Echter worden afspraken hierover vastgelegd in een contract die tijdens de afspraak ondertekend wordt, waarna rekening gehouden wordt met de wensen van de klant.